Åkeri och transportföretag i Norrtälje

Åkerier i Norrtälje

Annons:

I staden Norrtälje finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Norrtälje som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Norrtälje.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Norrtälje som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Norrtälje flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Norrtälje, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Norrtälje

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Norrtälje vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hammarström Åkeri AB, Jan
Lohäradsv. 168
761 72 Norrtälje


Lundins Transporter AB
Abborrv. 7
761 41 Norrtälje


Max bergsprängning & transport
Gryta gårdsväg 3
761 75 NORRTÄLJE


Vägtransportledarna i Roslagen AB
Utv. 6
761 63 Norrtälje

Annons:

Information om staden Norrtälje

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Priser för åkeri och speditörer i Norrtälje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Norrtälje varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Norrtälje.

Här hittar du mer information om staden Norrtälje.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Norrtälje som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.