Åkeri och transportföretag i Nämdö

Åkerier i Nämdö

Annons:

I staden Nämdö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nämdö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Nämdö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nämdö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nämdö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nämdö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nämdö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nämdö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bil & Båtjour
Nämdö Uvön
130 36 Nämdö

Annons:

Information om staden Nämdö

Nämdö är en av de större öarna i Stockholms skärgård. Den ligger i Nämdö socken i Värmdö kommun och i Södermanland. På ön ligger Nämdö kyrka som är församlingskyrka i Djurö, Möja och Nämdö församling.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 98, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Nämdö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nämdö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nämdö.

Här hittar du mer information om staden Nämdö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nämdö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.