Åkeri och transportföretag i Nacka

Åkerier i Nacka

Annons:

I staden Nacka finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Nacka som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Nacka.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Nacka som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Nacka flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Nacka, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Nacka

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Nacka vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HOYER
Skönviksv. 2
131 49 Nacka


Nacka Bilfrakt AB
08 - 448 82 82N Anderssons Bygg & Alltjänst
Becksjudarv. 55
131 36 Nacka

Annons:

Information om staden Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Nacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Nacka varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Nacka.

Här hittar du mer information om staden Nacka.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Nacka som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.