Åkeri och transportföretag i Munsö

Åkerier i Munsö

Annons:

I staden Munsö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Munsö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Munsö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Munsö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Munsö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Munsö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Munsö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Munsö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Larsson & Söner Åkeri AB, B.G.
Björn Järnsidas v. 23
178 91 Munsö


Teddis Entreprenader AB
Backebo
178 91 Munsö


Bomells Bygg-Sanering Och Transport
Draknäsv. 5
178 91 Munsö


Lottas Bud- & Entreprenad AB
Backebo
178 91 Munsö


Göran Lundqvist Transport & Entreprenad
Kvarnstugev. 27
178 91 Munsö


Åkare Roger Axelsson
Slutv. 141
178 91 Munsö

Annons:

Information om staden Munsö

Munsö är en småort i Ekerö kommun och kyrkbyn i Munsö socken, belägen på ön Munsön. Munsö kyrka ligger här.

Yta: 20 hektar
Invånarantal: 126, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Munsö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Munsö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Munsö.

Här hittar du mer information om staden Munsö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Munsö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.