Åkeri och transportföretag i Ljusterö

Åkerier i Ljusterö

Annons:

I staden Ljusterö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljusterö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Ljusterö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljusterö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljusterö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljusterö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljusterö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljusterö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ljusterö Transport AB
Ängsbacken 3
184 95 LJUSTERÖ


Tma Bilar I Stockholms Län AB
Gropgärdesv. 1
184 95 LJUSTERÖ


Söderlunds Åkeri & Entreprenad
Ängsviksv. 15
184 95 LJUSTERÖ


Ljusterö Oljedistribution AB
Marumsslingan 11
184 97 LJUSTERÖ


Stadsbud C. Lundström
Tallgrensv. 10
184 97 LJUSTERÖ


Kårnäs Projekthantering AB
Västerhamnsv. 3
184 97 LJUSTERÖ


Ove Karlssons Åkeri
Tusköv. 5
184 97 LJUSTERÖ


Fras & Form HB
Lagnöv. 103
184 95 LJUSTERÖ


Ljusterö Data Och Multimedia
Österv. 4
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Information om staden Ljusterö

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Priser för åkeri och speditörer i Ljusterö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljusterö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljusterö.

Här hittar du mer information om staden Ljusterö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljusterö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.