Åkeri och transportföretag i Lidingö

Åkerier i Lidingö

Annons:

I staden Lidingö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lidingö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Lidingö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lidingö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lidingö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lidingö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lidingö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lidingö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lidingö Nya Lastbilscentral AB
Förrådsv. 6
181 41 LIDINGÖ


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Flytt & Transport AB
Källängstorget 2 B
181 44 Lidingö


Perben Transport AB
Åkerbärsv. 10
181 64 Lidingö


M&C Perfect AB
N. Hamnpromenaden 7
181 66 Lidingö


Ameltex AB
Lillåkersv. 16
181 59 Lidingö


Rabe AB
Roburv. 19
181 33 Lidingö


Lundberg Service, AB
Sturev. 23 C
181 32 LIDINGÖ


Cs Junior Åkeri AB
Kottlav. 110
181 57 Lidingö


ZenkertS Åkeri
Kolmårdsv. 65
181 67 LIDINGÖ


Lidingö Hantverksgrupp AB
Ackumulatorvägen 8
181 55 Lidingö


A and B Kvalitet, HB
Svalv. 22 B
181 56 LIDINGÖ

Annons:

Information om staden Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lidingö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lidingö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lidingö.

Här hittar du mer information om staden Lidingö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lidingö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.