Åkeri och transportföretag i Kungsängen

Åkerier i Kungsängen

Annons:

I staden Kungsängen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kungsängen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Kungsängen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kungsängen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kungsängen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kungsängen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kungsängen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kungsängen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

P&P Trading AB
Granhammar V. Ryd Prästgård 1
196 92 Kungsängen


Sidéns Åkeri AB
Örnäsv. 7
196 92 Kungsängen


Arenhammars Åkeri AB
Skyttens v. 74
196 31 KUNGSÄNGEN


Temp Trans AB
Örnäsv. 13
196 92 Kungsängen


Stockholm Distribution & Transport AB
Brunna Gård
196 92 Kungsängen


Svensk Åkeri AB
Kraftv. 60
196 37 KUNGSÄNGEN


G.B. Frakt
Blockflöjtstigen 36
196 37 KUNGSÄNGEN


Kretz Consulting Stockholm HB
Rumbastigen 14
196 38 Kungsängen


Transport Ulf Möller AB
Mätarv. 5 B
196 37 KUNGSÄNGEN


Özpa Åkeri AB
Kakelstigen 37
196 38 Kungsängen


Ahlinder Åkeri, L
Vickbergavägen 3
196 93 KUNGSÄNGEN


Schakt & Transport i Järfälla
Kungsv. 1
196 30 Kungsängen


Upplands-Bro Transport AB
Länsmans v. 2
196 34 Kungsängen


Go Team AB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Cafe Örnäs Transporter AB
Örnäsv. 9
196 92 Kungsängen


BosseS Grus & Bergtransport
Bygdegårdsv. 34
196 30 Kungsängen


Ls Holm, AB
Brunna Gård
196 92 Kungsängen

Annons:

Information om staden Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kungsängen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kungsängen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kungsängen.

Här hittar du mer information om staden Kungsängen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kungsängen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.