Åkeri och transportföretag i Järna

Åkerier i Järna

Annons:

I staden Järna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Järna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Järna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Järna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Järna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Järna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Järna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Järna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Börje Amkeus Åkeri AB
Älmsta Gård
153 95 JÄRNA


Osmens Åkeri AB, B
Borgsöv. 16
153 95 JÄRNA


Osméns Åkeri AB
Erikas v. 9
153 38 Järna


Lightcap AB
Svarttorp 1
153 95 JÄRNA


Ulf Bergh Åkeri
Vackåstigen 10
153 95 JÄRNA


Widéns Timmer & Bygg AB
Myntastigen 15
153 31 JÄRNA


Gillis Larsson Schakt & Planering
Storg. 25
153 30 Järna


Järna Recycling Service AB
Industrigatan 31
153 36 Järna


Järna Åkeri K. E. Andersson & Söner AB
Lövsta 43
153 95 JÄRNA


RB Johansson Åkeri AB
Ramsta 3
153 31 JÄRNA


Skandinavian Electro Control
Håknäs 5
153 91 JÄRNA


Hernblad AB, S Å
Tuna Industriv. 13
153 30 Järna


Konsult Viktor Henricsson
Svarttorp 27
153 95 JÄRNA


Stigberga Transport AB
Forsbrov. 3 Östanå
153 31 JÄRNA


Överjärna Express AB
Överjärnaexpress
Violstigen 18
153 31 JÄRNA


J S Transport AB
Tuna Industriv. 13
153 30 Järna


Antonio Transporter AB
Billstav. 3
153 95 JÄRNA

Annons:

Information om staden Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Järna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Järna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Järna.

Här hittar du mer information om staden Järna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Järna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.