Åkeri och transportföretag i Järfälla

Åkerier i Järfälla

Annons:

I staden Järfälla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Järfälla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Järfälla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Järfälla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Järfälla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Järfälla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Järfälla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Järfälla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HJ:s Transport AB
Bruttov. 6
175 43 JÄRFÄLLA


Wiström-Mattssons Transport & Spedition AB
Fornv. 6
175 68 Järfälla


Andersson Åkeri AB, Kent
Saldov. 7
175 62 Järfälla


Alfa Omega International Transport AB
Saldov. 11
175 62 Järfälla


Topent
Molnbackavägen 3
177 71 Järfälla


Familjen Anderssons Trav AB
Däckelv. 93
177 58 JÄRFÄLLA


Järfälla Åkeri AB
Sedelv. 1
175 67 JÄRFÄLLA


Rolf Persson Åkeri AB
Skarprättarv. 22
176 77 JÄRFÄLLA


Z & R Städ HB
Bolinderv. 112
176 74 Järfälla


Jakobsson Åkeri, Staffan
Siriusv. 14
175 65 JÄRFÄLLA


Mehsam Transport AB
Trehörningen 11
176 74 Järfälla


Tramplova AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla

Annons:

Information om staden Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Järfälla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Järfälla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Järfälla.

Här hittar du mer information om staden Järfälla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Järfälla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.