Åkeri och transportföretag i Huddinge

Åkerier i Huddinge

Annons:

I staden Huddinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Huddinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Huddinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Huddinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Huddinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Huddinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Huddinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Huddinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jim Aaltonen Åkeri AB
Hammardalsslingan 3
141 37 Huddinge


Andreas Lindhe AB
Hubertusv. 8
141 32 HUDDINGE


WCAB
Advokatstigen 2
141 39 Huddinge


Stuvsta Mark AB
Dalkarlsv. 61
141 40 Huddinge

Annons:

Information om staden Huddinge

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Priser för åkeri och speditörer i Huddinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Huddinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Huddinge.

Här hittar du mer information om staden Huddinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Huddinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.