Åkeri och transportföretag i Hölö

Åkerier i Hölö

Annons:

I staden Hölö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hölö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Hölö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hölö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hölö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hölö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hölö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hölö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jansson, Per Tommy Bror
Olovs v. 3
153 71 HÖLÖ


Nils Pedersen Åkeri
Harv. 1
153 71 HÖLÖ


Thellbro Kenneth
073 - 157 24 72JP Markussen AB
Granv. 1
153 71 HÖLÖ


Åvik Transport AB
Klyvstigen 3
153 94 Hölö


Andersson Transport, Stefan
Viv. 5
153 71 HÖLÖ


Petterssons Åkeri i Hölö AB
ÄNGBY
153 92 Hölö


Gillis Larssons Transport AB
Industriv. 1
153 71 HÖLÖ


Mobo Frakt AB
Formv. 6
153 71 HÖLÖ


Ängsåker AB
Lindsbergsv. 60
153 94 Hölö


Hölö Åkeri AB
Månv. 16
153 71 HÖLÖ


Roger Lindgren AB
Trekantsv. 6
153 71 HÖLÖ

Annons:

Information om staden Hölö

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hölö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hölö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hölö.

Här hittar du mer information om staden Hölö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hölö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.