Åkeri och transportföretag i Hallstavik

Åkerier i Hallstavik

Annons:

I staden Hallstavik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hallstavik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Hallstavik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hallstavik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hallstavik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hallstavik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hallstavik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hallstavik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kia Mark & Miljöentreprenader AB
Sanda 601
763 91 HALLSTAVIK


EM Johansson International Transport AB
Timmerv. 32
763 35 HALLSTAVIK


Fresen
Ytterby
763 92 Hallstavik


Ahlgren AB, Gustav
Brobacken 7162
HALLSTAVIK


A J G Transport, AB
Lundåsv. 5
763 30 Hallstavik


Söderqvist Åkeri AB, Erik
Timmerv. 26
763 35 HALLSTAVIK


Hallstaviks Städ & Allservice
Karolinav. 12
763 42 HALLSTAVIK


Träbil i Hallstavik AB
Mariav. 23
763 42 HALLSTAVIK


Kent & Fredriks Åkeri AB
Lundv. 13
763 43 Hallstavik


Kvarnebrinks Åkeri & Entreprenad AB
Björkbol 5370
763 91 HALLSTAVIK

Annons:

Information om staden Hallstavik

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hallstavik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hallstavik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hallstavik.

Här hittar du mer information om staden Hallstavik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hallstavik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.