Åkeri och transportföretag i Farsta

Åkerier i Farsta

Annons:

I staden Farsta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Farsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Farsta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Farsta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Farsta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Farsta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Farsta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Farsta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flyttfirman 4 Ess AB
Sunneplan 2
123 44 FARSTA


B.E.S.T 24 HB
Kristinehamnsg. 12
123 44 FARSTA


Mtp Transport
Piprensarv. 16
123 57 FARSTA


Asgard Flytt och Städ AB
Havsörnsv. 86
123 53 FARSTA


M & R Frakt AB
Molkomsbacken 26
123 33 FARSTA


Shoma Travel
Havsörnsgränd 3
123 49 Farsta


Conny Ohlsson Åkeri AB
Boforsg. 21
123 46 FARSTA


Helicam Sweden
Ejderv. 24
123 49 Farsta


Extrem Benzholm AB
Molkomsbacken 33
123 33 FARSTA


Shahab Zadeh AB
Torsbyg. 10
123 41 Farsta


Herrängens Åkeri AB
Peder Smedhs v. 1
123 52 Farsta


Kök och Stenförädlarna D. Johansson
Russinv. 14
123 59 FARSTA


Stockholms Trailer Trans, AB
Biskopsv. 6
123 52 Farsta


Rapido Klara Transporter AB
Tobaksv. 1
123 57 FARSTA


Malikse
Nykroppag. 38
123 32 Farsta

Annons:

Information om staden Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Priser för åkeri och speditörer i Farsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Farsta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Farsta.

Här hittar du mer information om staden Farsta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Farsta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.