Åkeri och transportföretag i Färentuna

Åkerier i Färentuna

Annons:

I staden Färentuna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Färentuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Färentuna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Färentuna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Färentuna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Färentuna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Färentuna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Färentuna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

ML Communikation AB
Kvarnv. 20
179 97 FÄRENTUNA


Frinea Transporttjänst AB
Hellunds Entrepenad & Transport, AB
Sätuna 1
179 97 FÄRENTUNA


Fridhem Entreprenad
Karlskärsvägen 38
179 98 Färentuna

Annons:

Information om staden Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Priser för åkeri och speditörer i Färentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Färentuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Färentuna.

Här hittar du mer information om staden Färentuna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Färentuna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.