Åkeri och transportföretag i Enskede Gård

Åkerier i Enskede Gård

Annons:

I staden Enskede Gård finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Enskede Gård som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Enskede Gård.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Enskede Gård som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Enskede Gård flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Enskede Gård, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Enskede Gård

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Enskede Gård vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Frohms Skrot & Transport AB
Kålgårdsv. 6
120 47 Enskede

Annons:

Information om staden Enskede Gård

Enskede gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Johanneshov, Gamla Enskede, Enskedefältet och Årsta. Stadsdelen saknar ett stadsdelscentrum, närmaste finns i Johanneshov och Gamla Enskede. Namnet Enskede gård kommer från det tidigare säteriet och storgodset Enskede gård, som ligger vid Enskede gårdsväg 25.

Yta: 86 hektar
Invånarantal: 2871, år

Priser för åkeri och speditörer i Enskede Gård

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Enskede Gård varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Enskede Gård.

Här hittar du mer information om staden Enskede Gård.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Enskede Gård som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.