Åkeri och transportföretag i Ekerö

Åkerier i Ekerö

Annons:

I staden Ekerö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ekerö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Ekerö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ekerö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ekerö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ekerö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ekerö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ekerö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Spånga Mälarö Lastbilcentral AB
Bryggav. 102
178 31 Ekerö


Drottningholms Entreprenad AB
Bryggav. 112
178 31 Ekerö


SHL El & Nätverksservice
Env. 5
178 53 Ekerö


Måsvilan AB
Bryggav. 99
178 31 Ekerö


Ekerö Rederi AB
Bryggav. 104 B
178 31 Ekerö


Depeloma AB
Parkslingan 28
178 51 Ekerö


Spångamälarö Åkeri AB
Bryggav. 102
178 31 Ekerö


Wahlgrens Flytt & Transport AB, Lars
Resedav. 4
178 52 EKERÖ

Annons:

Information om staden Ekerö

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ekerö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ekerö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ekerö.

Här hittar du mer information om staden Ekerö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ekerö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.