Åkeri och transportföretag i Djurhamn

Åkerier i Djurhamn

Annons:

I staden Djurhamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Djurhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Djurhamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Djurhamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Djurhamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Djurhamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Djurhamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Djurhamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Törnkvist Åkeri AB
Bystigen 5
139 73 Djurhamn


Amilon Transport AB
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


Sah Entreprenad AB
Magasinv. 18
139 73 Djurhamn


Gunnar Törnkvist Åkeri AB
Bystigen 5
139 73 Djurhamn


Beppos Hyrchaffis
Dalkarlsv. 21
139 73 Djurhamn


Charlise AB
Bodatorpsv. 6
139 74 DJURHAMN


EngeströmS Transport
Sollenkrokav. 211
139 74 DJURHAMN


Clas Broman Stadsbud
Kristinelundsv. 14
139 73 Djurhamn


Gillstedts Grus & Bud
Lövtorpsv. 35
139 74 DJURHAMN


Vindö Åkeri AB
Kallmossevägen 13
139 74 DJURHAMN


Transportteknik T Arkrot AB
Skepparöv. 41
139 73 Djurhamn

Annons:

Information om staden Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Djurhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Djurhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Djurhamn.

Här hittar du mer information om staden Djurhamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Djurhamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.