Åkeri och transportföretag i Dalarö

Åkerier i Dalarö

Annons:

I staden Dalarö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Dalarö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Dalarö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Dalarö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Dalarö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Dalarö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Dalarö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Dalarö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Söderorts Kran & Transport AB
Nämdöv. 23
137 71 Dalarö


Fg Entreprenad AB
Dalaröhöjden 4
137 70 DALARÖ


A. Tilliander Resurs
Ornöv. 28
137 71 Dalarö


Riise, Henning
Strandv. 15
137 71 Dalarö


Mo Last & Transport
Utöv. 29
137 71 Dalarö


Lesoma Group AB
Odinsv. 23
137 70 DALARÖ


Dalarö Transport AB
Utöv. 31
137 71 Dalarö


Exogen AB
Sandemar 45
137 71 Dalarö

Annons:

Information om staden Dalarö

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Dalarö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Dalarö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Dalarö.

Här hittar du mer information om staden Dalarö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Dalarö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.