Åkeri och transportföretag i Bergshamra

Åkerier i Bergshamra

Annons:

I staden Bergshamra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bergshamra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Bergshamra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bergshamra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bergshamra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bergshamra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bergshamra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bergshamra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Roslagens Markentreprenad AB
Veda
Bergshamra


Apex Sweden AB
Vedastigen 5
761 12 BERGSHAMRA


Lagerhotell & Transport Norrtälje
Blåbärsstigen 16
761 11 Bergshamra


Söderman Åkeri i Bergshamra AB, Bo
Knupvägen 44
761 12 BERGSHAMRA


Bergshamra Busstrafik AB
Solhagavägen 9
761 11 Bergshamra


Penningby Hyr O Lagerservice AB
Forsav.
Bergshamra


Norra Åkeriet AB
Punskog
760 10 Bergshamra


Ftm Produktion AB
Issjövägen
Bergshamra


Å Bertilsson Grusfrakt AB
Bergshamra byväg 58
761 11 Bergshamra


Mora Varv, T Lingbert
Utanbro
761 11 Bergshamra

Annons:

Information om staden Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bergshamra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bergshamra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bergshamra.

Här hittar du mer information om staden Bergshamra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bergshamra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.