Åkeri och transportföretag i Bagarmossen

Åkerier i Bagarmossen

Annons:

I staden Bagarmossen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bagarmossen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Bagarmossen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bagarmossen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bagarmossen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bagarmossen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bagarmossen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bagarmossen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ifix Transporter
Rusthållarv. 165
128 44 BAGARMOSSEN


Björn Carlssons Transporter
Laxåv. 29
128 44 BAGARMOSSEN


Ecomodules Sweden AB
Nissastigen 1
128 41 Bagarmossen


A & D Road Express AB
Byälvsv. 139
128 47 Bagarmossen


Enma Städ - Flytt Och Transportfirma
Emåg. 1
128 46 BAGARMOSSEN


Novar Åkeri
Nissastigen 9
128 41 Bagarmossen


Hektor Antin AB
AB Lundells Grustaxi
Lillåv. 48
128 45 Bagarmossen


Alx Transport och Marin AB
Ätrav. 15
128 41 Bagarmossen

Annons:

Information om staden Bagarmossen

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Bagarmossen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bagarmossen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bagarmossen.

Här hittar du mer information om staden Bagarmossen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bagarmossen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.