Åkeri och transportföretag i Årsta

Åkerier i Årsta

Annons:

I staden Årsta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Årsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Årsta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Årsta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Årsta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Årsta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Årsta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Årsta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flyttpoolen AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA


Ekonomiska Föreningen Gula Transporter
Brunnbyv. 15
120 44 ÅRSTA


Börje Arnesén Åkeri, AB
Frukthandlarv. 7
120 44 ÅRSTA


Årstafältets Åkeri AB
Brunnbyv. 20
120 44 ÅRSTA


Kyl- Och Frysexpressen Mälardalen AB
Partihandlarv. 46
120 44 ÅRSTA


Ställföreträdarservice Sverige AB
Malgomajv. 21
120 60 ÅRSTA


Qlave Partner AB
Sköntorpsv. 124
120 53 ÅRSTA


Cavi Transport O Assistans
Sköntorpsv. 5
120 38 årsta


Xter Logistics AB
Frukthandlarv. 5
120 44 ÅRSTA


Haleen Åkare AB
Ostmästargränd 5
120 40 ÅRSTA


Lennart Niklassons Åkeri
Sandfjärdsg. 46
120 56 årsta


Gula Transporter AB
Brunnbyv. 15
120 44 ÅRSTA


Budcompaniett AB
Fiskhallsv. 18
120 44 ÅRSTA


City Transporter AB
Grosshandlarv. 2
120 44 ÅRSTA


Seif Transport AB
Brunnbyv.
120 44 ÅRSTA


Ågesta Transport AB
Fiskhallsv. 18
120 44 ÅRSTA


Flyttpoolen Miljö Sverige AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA


Karl Johan Berglund Mark & Åkeri
Sandfjärdsg. 30
120 57 ÅRSTA

Annons:

Information om staden Årsta

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Priser för åkeri och speditörer i Årsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Årsta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Årsta.

Här hittar du mer information om staden Årsta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Årsta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.