Åkeri och transportföretag i Älta

Åkerier i Älta

Annons:

I staden Älta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Älta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Stortomas Transport & Mark
Pilv. 4
138 34 ÄLTA


Skrubba Transport AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


Teni Resor & Bemanning
Lillv. 24
138 34 ÄLTA


Kvarnholmens Åkeri
Ältav. 173 A
138 37 älta


Transport & Montageteknik I Sverige AB
Lillv. 14
138 34 ÄLTA


Radikal HB
Stensöv. 5
138 32 ÄLTA


Lagnecranz Åkeri HB
Ältav. 127
138 37 älta


Älta Transportservice AB
Förrådsv. 10
138 40 älta


T R Wackenfors AB
Hämplingev. 19
138 37 älta


Kawe Transport AB
Strålsjöv. 46
138 36 ÄLTA


OL Leveranser AB
Strålsjöv. 6
138 36 ÄLTA


Jugge Larson AB
Källmossv. 1
138 36 ÄLTA


Xoserv AB
Lövängsv. 7
138 33 älta


Kvist Åkeri AB, Gösta
Env. 6
138 35 älta

Annons:

Information om staden Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älta.

Här hittar du mer information om staden Älta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.