Åkeri och transportföretag i Adelsö

Åkerier i Adelsö

Annons:

I staden Adelsö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Adelsö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Adelsö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Adelsö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Adelsö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Adelsö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Adelsö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Adelsö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åke Björks Åkeri AB
Lilla Karlslund 2
178 92 ADELSÖ


Björks Åkeri, Åke
Lilla Karlslund 2
178 92 ADELSÖ


Rainer Transport
Portugalv. 8
178 92 ADELSÖ


Adelsö Trädgård & Transport AB
Gladhamnsvägen 32
178 92 ADELSÖ


Jimpiis Åkeri & Entreprenad
Lilla Karlslund 2
178 92 ADELSÖ

Annons:

Information om staden Adelsö

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren, i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och är 25,79 kvadratkilometer. Adelsös historia börjar redan på stenåldern, vilket vissa fynd från den tiden vittnar om.

Yta: 25,79 km2
Invånarantal: 750, år 1999

Priser för åkeri och speditörer i Adelsö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Adelsö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Adelsö.

Här hittar du mer information om staden Adelsö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Adelsö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.