Åkeri och transportföretag i Grisslehamn

Åkerier i Grisslehamn

Annons:

I staden Grisslehamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Grisslehamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Grisslehamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Grisslehamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Grisslehamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Grisslehamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Grisslehamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Grisslehamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Enesands Trafik AB
Beckhusvägen 18
764 56 GRISSLEHAMN


Singö Båt Taxi
Norrvretavägen 85
764 57 Grisslehamn


Tomta Åkeri AB
Grisslehamn 264
GRISSLEHAMN


Per Söderman Åkeri AB
Singövägen 280
764 57 Grisslehamn

Annons:

Information om staden Grisslehamn

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Grisslehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Grisslehamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Grisslehamn.

Här hittar du mer information om staden Grisslehamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Grisslehamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Stockholm.