Åkeri och transportföretag i Valla

Åkerier i Valla

Annons:

I staden Valla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Valla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Valla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Valla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Valla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Valla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Valla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Valla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bilfrakt i Valla AB
Västergårdsv. 15
641 61 Valla


J E S Logistik AB
Tegelslagareg. 20
641 61 Valla


SMJ Åkeri AB
Västergårdsv. 2
641 61 Valla


Eneby Åkeri AB
Eneby
641 62 VALLA

Annons:

Information om staden Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Valla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Valla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Valla.

Här hittar du mer information om staden Valla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Valla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.