Åkeri och transportföretag i Torshälla

Åkerier i Torshälla

Annons:

I staden Torshälla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Torshälla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Torshälla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Torshälla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Torshälla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Torshälla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Torshälla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Torshälla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Foria AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Eklunda Transport AB
Germundsg. 89
644 30 TORSHÄLLA


Anderssons Bygg och Schakt AB
Lostigen 8 C
644 36 TORSHÄLLA


Granfors Åkeri, L
Annerov. 18
644 36 TORSHÄLLA


Berglunds Åkeri
Nybyv. 20
644 31 Torshälla


Klarins Åkeri AB
Patrong. 14
644 35 Torshälla


Bring Cargo Inrikes AB
Ekbacken 2
644 30 TORSHÄLLA


Algo Åkeri AB
Germundsg. 91
644 30 TORSHÄLLA


TST Mälardalen AB
Annerov. 1
644 36 TORSHÄLLA


Berglunds Åkeri Fastighets AB
Nybyv. 20
644 31 Torshälla


MVG Bud AB
Ekbacken 2
644 30 Torshälla

Annons:

Information om staden Torshälla

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Torshälla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Torshälla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Torshälla.

Här hittar du mer information om staden Torshälla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Torshälla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.