Åkeri och transportföretag i Strängnäs

Åkerier i Strängnäs

Annons:

I staden Strängnäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Strängnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Strängnäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Strängnäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Strängnäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Strängnäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Strängnäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Strängnäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

m4 gruppen AB
Lärlingsv. 9
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs Kubikfrakt AB
Larstorp 2
645 91 Strängnäs


Stisab
Adolfsberg Egala 3
645 94 STRÄNGNÄS


Miljönavet AB
Lärlingsv. 7
645 41 STRÄNGNÄS


Tah Bygg AB
Adolfsberg Grinda 1
645 94 STRÄNGNÄS


Barva Åkeri, AB
Tallåsv. 20
645 32 STRÄNGNÄS


Saltes Betong Och Transport AB
Giresta Tallberg
645 94 STRÄNGNÄS


Rask Åkeri Firma
Malmby Björknäs
STRÄNGNÄS


Patrik Åkare AB
Rosöga By 15
645 91 Strängnäs


Na Bud och Transport
Kantorstigen 9
645 91 Strängnäs


O Eklunds Åkeri AB
Botvidsg. 3
645 31 Strängnäs


Stisab Åkeri AB
Adolfsberg Egala
645 94 STRÄNGNÄS

Annons:

Information om staden Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Strängnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Strängnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Strängnäs.

Här hittar du mer information om staden Strängnäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Strängnäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.