Åkeri och transportföretag i Stigtomta

Åkerier i Stigtomta

Annons:

I staden Stigtomta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stigtomta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Stigtomta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stigtomta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stigtomta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stigtomta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stigtomta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stigtomta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gummse Åkeri AB
St. Ramshult 1
611 97 Stigtomta


Widrive Transport och Logistik
Älgspåret 25
611 97 Stigtomta


Björns Åkeri
Rödjan 1
611 97 Stigtomta


Johansson Åkeri AB, Jacob
Eldarv. 13
611 72 STIGTOMTA

Annons:

Information om staden Stigtomta

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stigtomta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stigtomta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stigtomta.

Här hittar du mer information om staden Stigtomta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stigtomta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.