Åkeri och transportföretag i Stallarholmen

Åkerier i Stallarholmen

Annons:

I staden Stallarholmen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stallarholmen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Stallarholmen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stallarholmen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stallarholmen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stallarholmen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stallarholmen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stallarholmen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Van Der Meulens Åkeri AB
Villav. 19
645 61 Stallarholmen


Johansson N B Åkeri AB
Håstahagv. 17
645 62 STALLARHOLMEN


An Transportservice
Dalkarlsv. 36
645 62 STALLARHOLMEN


Ahlenius Åkeri AB
Krågesta Hasseludden
645 97 STALLARHOLMEN


Gisab I Strängnäs, AB
Borgv. 6
645 97 STALLARHOLMEN


Westers Grus Och Transport AB
Tegelugnsv. 21
645 62 STALLARHOLMEN


Studentbilar Örebro AB
Villav. 19
645 61 Stallarholmen


Westerfrakt AB
Tuna Nergård 2
645 97 STALLARHOLMEN


Laganders Företagsservice AB
Brogränd 3
645 61 Stallarholmen


Mantu Service AB
Krågesta 2
645 97 STALLARHOLMEN

Annons:

Information om staden Stallarholmen

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stallarholmen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stallarholmen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stallarholmen.

Här hittar du mer information om staden Stallarholmen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stallarholmen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.