Åkeri och transportföretag i Sparreholm

Åkerier i Sparreholm

Annons:

I staden Sparreholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sparreholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Sparreholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sparreholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sparreholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sparreholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sparreholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sparreholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sparreholms Åkeri AB
Sparreholm Ö. Industriområdet 2
649 30 SPARREHOLM


Bitch-Net
Dalg. 14
649 30 SPARREHOLM


Flexistore Systems AB
Nyg. 38
649 30 SPARREHOLM


N.J. Transport, Agneta Sohlan
Fejbol Fyrbergsv. 35
649 91 Sparreholm


Clauséns Åkeri AB, Hans
Johannisdal Oxhagen
649 91 Sparreholm


Rf Transporter AB
Bergv. 3
649 30 SPARREHOLM


Hästtransporter Sipola Filial
Landsvägsg. 21
649 30 SPARREHOLM

Annons:

Information om staden Sparreholm

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sparreholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sparreholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sparreholm.

Här hittar du mer information om staden Sparreholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sparreholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.