Åkeri och transportföretag i Oxelösund

Åkerier i Oxelösund

Annons:

I staden Oxelösund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Oxelösund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Oxelösund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Oxelösund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Oxelösund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Oxelösund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Oxelösund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Oxelösund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kirres Åkeri AB
Verkstadsg. 7
613 41 Oxelösund


Kirres Maskin AB
Verkstadsg. 7
613 41 Oxelösund


Broms Renhållning AB
Verkstadsg. 8
613 41 Oxelösund


Mikael Jansson Rail AB
Isakslundsv. 18
613 38 Oxelösund


Am Bulk O Transport, AB
Skrakv. 13
613 36 Oxelösund


K.Persson Transport
Esplanaden 10 A
613 30 Oxelösund


Texco AB
Folkeg. 56
613 31 OXELÖSUND


Erik Carlsson Åkeri AB
Verkstadsg. 7
613 41 Oxelösund


Nmt Nyköpings Maskin & Transport AB
Masking. 6
613 41 Oxelösund


Brothers Cargo AB
Trädgårdsg. 9 C
613 32 Oxelösund

Annons:

Information om staden Oxelösund

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Oxelösund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Oxelösund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Oxelösund.

Här hittar du mer information om staden Oxelösund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Oxelösund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.