Åkeri och transportföretag i Mariefred

Åkerier i Mariefred

Annons:

I staden Mariefred finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Mariefred som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Mariefred.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Mariefred som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Mariefred flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Mariefred, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Mariefred

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Mariefred vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Torbiörnsson Creative Consulting AB
Trollskogsv. 14
647 91 Mariefred


Stefans Krantransporter, AB
Skogstorp 5
647 91 Mariefred


Carl-Erik Hellmans Åkeri
Ö. Viggeby 22
647 93 Mariefred


Sternmarks Transporter AB
Norrby 6
647 91 Mariefred


Granebo Åkeri AB
Fredriksberg 1
647 92 MARIEFRED


Bo Strömbergs Åkeri AB
Ryborgsv. 19
647 31 Mariefred


Carlsson, Sten S Åkeri AB
Västeräng
647 91 Mariefred


Larssons Container & Åkeri AB
Åkartorp
647 91 Mariefred

Annons:

Information om staden Mariefred

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Mariefred

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Mariefred varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Mariefred.

Här hittar du mer information om staden Mariefred.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Mariefred som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.