Åkeri och transportföretag i Jönåker

Åkerier i Jönåker

Annons:

I staden Jönåker finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Jönåker som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Jönåker.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Jönåker som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Jönåker flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Jönåker, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Jönåker

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Jönåker vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Engstrand Tobbe Åkeri AB
Kvarnv. 12
611 70 Jönåker


Gustafsson, Andreas
Valsberg Eriksberg 1
611 96 Jönåker


Stavhälla Åkeri AB
Stavhälla 1
611 96 Jönåker


Johansson Åkeri AB, Palle
Lunda Rosenlund 1
611 96 Jönåker


Mats Elvström Åkeri Och Bilreparationer AB
Tuvhagsv. 19
611 70 Jönåker

Annons:

Information om staden Jönåker

Jönåker är en tätort i Nyköpings kommun, Södermanlands län. I sydöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn för Lunda socken, Lunda, med Lunda kyrka. Jönåker ligger väster om Nyköping på slätten i Kiladalen. Stationssamhället Jönåker uppstod i början av 1900-talet då järnvägen mellan Norrköping och Nyköping fick en station i byn Lunda.

Yta: 95,72 hektar
Invånarantal: 617, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Jönåker

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Jönåker varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Jönåker.

Här hittar du mer information om staden Jönåker.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Jönåker som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.