Åkeri och transportföretag i Flen

Åkerier i Flen

Annons:

I staden Flen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Flen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Flen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Flen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Flen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Flen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Flen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Flen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Skebokvarns Åkeri AB
Brog. 8
642 34 Flen


Gts Frakt AB
Taljav. 4
642 91 FLEN


W H Erikssons Åkeri AB
Bergsg. 30
642 31 FLEN


KG Lindén Transport AB
Ljungbacken 174
642 92 Flen


Sverre Arnstad Firma
Ekensbergsv. 1
642 91 FLEN


GB Grossisten i Sörmland AB
Taljav. 6
642 91 FLEN


Eriksson Tage, Åkeri AB
Florag. 7
642 36 Flen


Fågeltransportbolaget I Katrineholm AB
Taljav. 4
642 91 FLEN

Annons:

Information om staden Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Flen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Flen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Flen.

Här hittar du mer information om staden Flen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Flen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.