Åkeri och transportföretag i Björnlunda

Åkerier i Björnlunda

Annons:

I staden Björnlunda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Björnlunda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Björnlunda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Björnlunda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Björnlunda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Björnlunda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Björnlunda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Björnlunda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hans Bergströms Åkeri AB
Norrby
646 95 BJÖRNLUNDA


Transporttjänst Björnlunda AB
Velandersborg 5 Hemstrand
646 50 Björnlunda


Johan Lund Entreprenad
Högsjön Gård
646 95 BJÖRNLUNDA


Andersson, Karl Henrik Magnus
Norrby Stenlunda
646 95 BJÖRNLUNDA


Johan Lund Entreprenad AB
Högsjön Gård 1
646 95 BJÖRNLUNDA


Kn Transport, AB
Kvarnv. 1
646 50 Björnlunda


Alpinpoolen i Stockholm AB
Askartorp 1
646 94 Björnlunda


GW Kemtrans AB
Torgv. 4
646 50 Björnlunda

Annons:

Information om staden Björnlunda

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Björnlunda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Björnlunda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Björnlunda.

Här hittar du mer information om staden Björnlunda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Björnlunda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.