Åkeri och transportföretag i Björkvik

Åkerier i Björkvik

Annons:

I staden Björkvik finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Björkvik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Björkvik.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Björkvik som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Björkvik flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Björkvik, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Björkvik

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Björkvik vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åbrinks Åkeri AB
Fall Arbetarbostaden
640 20 Björkvik


Björkviks Åkeri AB
Glindran Ängby 2
640 20 Björkvik


Björkviks Åkeri AB
Glindran Ängby Gård
640 20 Björkvik

Annons:

Information om staden Björkvik

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Björkvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Björkvik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Björkvik.

Här hittar du mer information om staden Björkvik.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Björkvik som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.