Åkeri och transportföretag i Bettna

Åkerier i Bettna

Annons:

I staden Bettna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bettna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Bettna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bettna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bettna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bettna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bettna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bettna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Apaltorps Gård Bygg & Entreprenad AB
Skaresta Dalbo
640 33 Bettna


Ericsson & Söner Åkeri AB, B J
Sofielund
640 33 Bettna


Apaltorps Gård Bygg & Entreprenad
Skaresta Sundsberg
640 33 Bettna


B J E Förvaltnings AB
Sofielund
640 33 Bettna


K Öhman Schakt O Transport AB
Slåtterv. 4
640 33 Bettna

Annons:

Information om staden Bettna

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bettna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bettna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bettna.

Här hittar du mer information om staden Bettna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bettna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Södermanland.