Åkeri och transportföretag i Ystad

Åkerier i Ystad

Annons:

I staden Ystad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ystad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ystad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ystad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ystad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ystad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ystad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ystad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

B A Perssons Åkeri AB
Salladsg. 34
271 54 Ystad


Distribution Syd AB
Snårestad Byg. 118
271 93 YSTAD


Roger Erikssons Transport & Spedition AB
Bornholmsg. 1
271 39 YSTAD


Folkestorp Trading AB
Källesjöv. 2
271 99 YSTAD


Joakim Mårtenssons Åkeri I Ystad AB
Ruuthsbov. 25
271 91 YSTAD


Ystads Åkeri AB
Gustafsg. 15
271 50 Ystad


Ivan Trans
Thorssons v. 18 A
271 32 Ystad


LB Göranssons Åkeri
Klysg. 5
271 51 YSTAD


Pontus och Mattias Transporter HB
Snårestad Byg. 118
271 93 YSTAD


Kvalitetsfrakt Peter Jadeland AB
Ållskogsv. 69
271 97 YSTAD


KHB Krantransporter
G. Lundav. 620
271 91 YSTAD


Jörgen Bengtssons Åkeri
Källesjöv. 41
271 57 YSTAD

Annons:

Information om staden Ystad

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ystad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ystad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ystad.

Här hittar du mer information om staden Ystad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ystad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.