Åkeri och transportföretag i Yngsjö

Åkerier i Yngsjö

Annons:

I staden Yngsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Yngsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Yngsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Yngsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Yngsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Yngsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Yngsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Yngsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lars Hurtigs Åkeri
Sjöborrev. 5
296 92 Yngsjö


Thells Åkeri Nyehusen AB
Furubodav. 85
296 92 Yngsjö


My Freight Sweden AB
Lokattsv. 8
296 72 Yngsjö


Meroving AB
Furubodav. 350
296 92 Yngsjö


Hanssons Åkeri i Köpinge AB, Bengt
Yngsjöv. 530 -30
296 92 Yngsjö

Annons:

Information om staden Yngsjö

Yngsjö är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen 27 kilometer sydost om Kristianstad, med 302 fastboende invånare (2010) men mångdubbelt fler sommartid. Yngsjö, som ligger vid Hanöbukten, och är en badort med sin långa vita badstrand. En sjöräddningsstation finns i Yngsjö.

Yta: 46,30 hektar
Invånarantal: 302, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Yngsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Yngsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Yngsjö.

Här hittar du mer information om staden Yngsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Yngsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.