Åkeri och transportföretag i Vollsjö

Åkerier i Vollsjö

Annons:

I staden Vollsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vollsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vollsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vollsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vollsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vollsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vollsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vollsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flygares Åkeri HB
Storg. 36
275 66 VOLLSJÖ


Budet Nu i Malmö
V. Klasarödsv. 58 -29
275 67 Vollsjö


AB Håkan Möllergren Åkeri
Stavskogsv. 95
275 68 VOLLSJÖ


Patrik Persson
Storg. 1
275 66 VOLLSJÖ


Vollsjö Transport & Service
Storg. 1
275 66 VOLLSJÖ


Rosbergs Djur TRP Tollarp AB
Alestadsv. 363
275 68 VOLLSJÖ


Vollsjö Mjölktransporter AB
Kanalg. 6
275 66 VOLLSJÖ


Lauer Åkeri
Skäpperöd 8404
275 68 VOLLSJÖ


Vollsjö Specialtransport AB
Storg. 1
275 66 VOLLSJÖ


Kranfrakt in Sweden AB
V. Klasarödsv. 58 -29
275 67 Vollsjö


Mos Transport AB
Kvarng. 2
275 66 VOLLSJÖ


Klamby Åkeri AB
Brandstadv. 507
275 67 Vollsjö

Annons:

Information om staden Vollsjö

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vollsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vollsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vollsjö.

Här hittar du mer information om staden Vollsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vollsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.