Åkeri och transportföretag i Vittskövle

Åkerier i Vittskövle

Annons:

I staden Vittskövle finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vittskövle som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vittskövle.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vittskövle som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vittskövle flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vittskövle, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vittskövle

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vittskövle vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Linjebud i Vittskövle
Djuringsholmsv. 86
297 91 VITTSKÖVLE


Johan Kastenman Åkeri AB
Åhultsv. 145
297 91 VITTSKÖVLE

Annons:

Information om staden Vittskövle

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånarantal: 235, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vittskövle

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vittskövle varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vittskövle.

Här hittar du mer information om staden Vittskövle.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vittskövle som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.