Åkeri och transportföretag i Vitaby

Åkerier i Vitaby

Annons:

I staden Vitaby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vitaby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vitaby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vitaby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vitaby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vitaby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vitaby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vitaby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vitaby Frakt & Alltjänst AB
Torupsv. 5
277 36 Vitaby


Klimex
Möllekärrsv. 18
277 36 Vitaby

Annons:

Information om staden Vitaby

Vitaby är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Att det finns två byar som heter Vitaby kommer sig av att järnvägsstationen ligger i Vitaby stationssamhälle och kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Stationen används för museijärnvägen som drivs av Skånska järnvägar.

Yta: 37,21 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vitaby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vitaby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vitaby.

Här hittar du mer information om staden Vitaby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vitaby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.