Åkeri och transportföretag i Vellinge

Åkerier i Vellinge

Annons:

I staden Vellinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vellinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vellinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vellinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vellinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vellinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vellinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vellinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Skanörsåkaren
Ängavägen
235 91 Vellinge


Alm Lars
Vattle Byv. 75
235 94 VELLINGE


Stefan Kristenssons Åkeri AB
Dalsjöv. 26
235 99 Vellinge


P H Kran & Transport AB
Krattv. 165
235 99 Vellinge


12:Ornas Bygg & Transport
Tolvev. 86
235 94 VELLINGE


Mkfr Transport AB
Tegelbruksv. 1
235 99 Vellinge


Gessie Åkeri
Ringv. 117
235 93 Vellinge


Mats Borglins Åkeri & Entreprenad AB
Gavelsbjärsv. 5
235 94 VELLINGE


Robert Hanssons Åkeri I Malmö AB
Ringv. 18
235 93 Vellinge


Vellinge Budcentral
Vipgränden 16
235 34 VELLINGE


RK Åkeri i Östra Grevie AB
Tegelbruksv. 1
235 99 Vellinge


Thomas Hanssons Åkeri
Bygelv. 9
235 41 VELLINGE


Larssons Åkeri AB
Greviev. 479
235 99 Vellinge


Malmö Buss - Boknings & Reseservice AB
Kullaryggsv. 8
235 99 Vellinge

Annons:

Information om staden Vellinge

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vellinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vellinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vellinge.

Här hittar du mer information om staden Vellinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vellinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.