Åkeri och transportföretag i Veberöd

Åkerier i Veberöd

Annons:

I staden Veberöd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Veberöd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Veberöd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Veberöd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Veberöd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Veberöd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Veberöd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Veberöd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Leif Andersson M.E.F.
Mossagårdsv. 1
247 64 Veberöd


Åkesson Magnus
Trastv. 9
247 63 VEBERÖD


Ljungen Åkeri I Veberöd AB
Ljungen 501
247 96 VEBERÖD


Lenje AB
Veberöd 292
247 96 VEBERÖD


Sjöbergs Åkeri, Lars
Grönland 863
247 96 VEBERÖD


Veberöds Åkeri och Schakt AB
Spenatv. 9
247 63 VEBERÖD


Lars Palmqvists Åkeri AB
Raggegränd 4
247 61 VEBERÖD


Wennberg, Nils Åke Gustav
Hålegränd 4
247 61 VEBERÖD


Jörgen Olsson Åkeri AB
Ljungen 501
247 96 VEBERÖD


Spoilex Imperiet KB
Planteringsv. 37
247 63 VEBERÖD


Blennow Åkeri AB
Pärong. 4
247 61 VEBERÖD


Lasse Henriksson Trailer-
Maltg. 2
247 61 VEBERÖD


Viberg, Tobias
Veberöd 131
247 63 VEBERÖD

Annons:

Information om staden Veberöd

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Veberöd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Veberöd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Veberöd.

Här hittar du mer information om staden Veberöd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Veberöd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.