Åkeri och transportföretag i Vankiva

Åkerier i Vankiva

Annons:

I staden Vankiva finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vankiva som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vankiva.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vankiva som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vankiva flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vankiva, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vankiva

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vankiva vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Perssons Liv & Slaktdjursförm, HB M
Vankiva 8396
281 95 VANKIVA


Ae Åkeri AB
Ljungamölla 2573
281 95 VANKIVA


Enarssons Åkeri AB, Ingvar
Tullstorp Tullsbo 2522
281 95 VANKIVA


Vankiva Gods Transport
Mossv. 22
281 95 VANKIVA


M. Gustolf Åkeri AB
Koboda 2555
281 95 VANKIVA

Annons:

Information om staden Vankiva

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånarantal: 340, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vankiva

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vankiva varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vankiva.

Här hittar du mer information om staden Vankiva.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vankiva som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.