Åkeri och transportföretag i Vallåkra

Åkerier i Vallåkra

Annons:

I staden Vallåkra finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vallåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vallåkra.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vallåkra som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vallåkra flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vallåkra, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vallåkra

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vallåkra vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Björknäs Bud & Transport Vallåkra
Björknäs 217
253 42 VALLÅKRA


Thorén, Mikael
Trädgårdsstigen 6
253 41 Vallåkra


Bengt Lundblads Åkeri
Kärragård 382
253 42 VALLÅKRA


Paul Paulssons Lantbruk & Åkeri
Grågård 179
253 41 Vallåkra

Annons:

Information om staden Vallåkra

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vallåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vallåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vallåkra.

Här hittar du mer information om staden Vallåkra.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vallåkra som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.