Åkeri och transportföretag i Tyringe

Åkerier i Tyringe

Annons:

I staden Tyringe finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tyringe som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Tyringe.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tyringe som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tyringe flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tyringe, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tyringe

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tyringe vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rosqvist, Jan Erik Olof
Briljantstigen 5
282 32 TYRINGE


Hedbergs Transporter Tyringe
070 - 975 60 71Eja Åkeri
Blekingeg. 20
282 34 TYRINGE


Strömdahl, Rolf
Norgeg. 6
282 34 TYRINGE


Hedbergs Transporter Tyringe AB
KR Media Transport AB
Hallonslingan 23
282 35 Tyringe


Melin, Per Yngve Mikael
Mjölkalånga 2824
282 91 Tyringe


Christian Holmqvist Entreprenad AB
Missionsg. 7
282 33 Tyringe


Tony Lindgrens Åkeri AB
Hillabygget 300
282 34 TYRINGE


Kesici, Özgür
Stenbocksg. 28 A
282 35 Tyringe


Sternzell Åkeri AB
Erikstorp 2832
282 91 Tyringe


P Rosqvist Åkeri AB
Turkosv. 16
282 32 TYRINGE


Pj:s Åkeri AB
Puckg. 12
282 32 TYRINGE

Annons:

Information om staden Tyringe

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tyringe

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tyringe varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tyringe.

Här hittar du mer information om staden Tyringe.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tyringe som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.