Åkeri och transportföretag i Tygelsjö

Åkerier i Tygelsjö

Annons:

I staden Tygelsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tygelsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Tygelsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tygelsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tygelsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tygelsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tygelsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tygelsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mp Åkeri, Mats Persson
Tygelsjö Skolv. 10
218 72 TYGELSJÖ


B D Transport AB
Femsjuv. 38
218 74 TYGELSJÖ


Boxmover AB
040 - 94 40 95Bejula Transport AB
Tyelsev. 11 B
218 71 Tygelsjö


Banstorp Lindells Åkeri AB
S. Banstorpsv. 3
218 75 Tygelsjö


Lilla Åkeriet i Tygelsjö AB
Tygelsjö Skolv. 6 B
218 72 TYGELSJÖ


Np-Frakt AB
Klagstorpsv. 26
218 75 Tygelsjö


A Fribergs Åkeri AB
Mittskeppsg. 29
218 72 TYGELSJÖ


Magnus Petersson Gods
Raspg. 2
218 71 Tygelsjö


Vural Åkeri AB
Ambultsg. 24
218 71 Tygelsjö


Galan Logistics Sweden AB
Skiftesv. 8
218 74 TYGELSJÖ

Annons:

Information om staden Tygelsjö

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tygelsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tygelsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tygelsjö.

Här hittar du mer information om staden Tygelsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tygelsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.