Åkeri och transportföretag i Trelleborg

Åkerier i Trelleborg

Annons:

I staden Trelleborg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Trelleborg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Trelleborg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Trelleborg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Trelleborg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Trelleborg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Trelleborg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Trelleborg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åkeri AB Nils Olof Nilsson
Sjöviksv. 7
231 62 Trelleborg


Bröderna Jönssons Lyft &
Lavettv. 6
231 66 Trelleborg


Kvists Åkeri AB
Sjöviksv. 25
231 62 Trelleborg


Billgrens Åkeri AB, Håkan
Västra Virestads Byaväg 74
231 91 Trelleborg


Ronnys Tak & Transport AB
Lyckebovägen
231 93 Trelleborg


Sydlyft AB
Vemmerlövs Stationsväg 1
231 94 TRELLEBORG


Lokes Bud
070 - 790 74 50



Conny Sjöstedts Åkeri
Hallasvängen 31 A
231 65 TRELLEBORG


Trelleborgs Bulk J Malmborg
Östersjög. 4
231 62 Trelleborg


Östersjöterminalen AB
Västerg. 4
231 64 Trelleborg


Karlssons Åkeri, Peter
Omv. 5 B
231 62 Trelleborg


Sockerfraktarna Syd AB
Villiegårdavägen 82
231 95 Trelleborg

Annons:

Information om staden Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Trelleborg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Trelleborg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Trelleborg.

Här hittar du mer information om staden Trelleborg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Trelleborg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.