Åkeri och transportföretag i Tomelilla

Åkerier i Tomelilla

Annons:

I staden Tomelilla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tomelilla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Tomelilla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tomelilla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tomelilla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tomelilla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tomelilla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tomelilla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Österlen Entreprenad & Transport AB
Norra kverrestad GAMMALSTORP 4
TOMELILLA


Pärfekt Måleri
Bollerup 175
273 94 Tomelilla


Erikssons Åkeri i Tomelilla AB
Tyleg. 8
273 97 TOMELILLA


Henrik Häggs,Åkeri
Malmöv. 86
273 97 TOMELILLA


Wexö:S Entreprenad
Lunnarp 321
273 96 Tomelilla


Kn Distribution
Ö. Ingelstad Nyhem
273 94 Tomelilla


Ep Allservice AB
Munka Tågarp 516
273 91 TOMELILLA


Lars Lindbloms Åkeri AB
Hovslagareg. 2
273 33 TOMELILLA


Emixilia AB
Tyleg. 8
273 97 TOMELILLA


Ingelstads Jordbruks AB, Ö
Ö. Ingelstad Hemmet
273 94 Tomelilla


Birgerssons Transport AB
Kopparslagareg. 13
273 36 Tomelilla


Tomelilla Chauförrstjänst AB
Österleng. 31
273 32 Tomelilla


Tomelilla Transport AB
Ängsg. 6
273 36 Tomelilla


Norato AB
Klintg. 8
273 32 Tomelilla

Annons:

Information om staden Tomelilla

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tomelilla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tomelilla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tomelilla.

Här hittar du mer information om staden Tomelilla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tomelilla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Skåne.